DO TERRA TM

De missie van dōTERRA
Het is de toewijding van dōTERRA om de levensverhogende voordelen van etherische oliën met een therapeutische kwaliteit te delen met de wereld. Zij doet dit door:
– Het onderzoeken en ontwikkelen van etherische oliën die voldoen aan ‘s-werelds hoogste kwaliteit via een netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
– Het produceren van etherische oliën die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.
– Het distribueren van de producten via onafhankelijke productconsultent die, werkend vanuit huis of praktijk, dōTERRA wellnessproducten introduceren, trainen en lokaal verkopen door persoonlijk contact, alsmede via wereldwijde, gepersonaliseerde websites.
– Het bieden van onderwijskansen voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe etherische oliën met een therapeutische-graden kunnen worden gebruikt als zelfzorg wellness alternatief.
– Het samenbrengen van professionals in de traditionele en alternatieve geneeskunde om verdere studie en toepassing van de therapeutische kwaliteit van de etherische oliën in de moderne gezondheidszorg aan te moedigen.

Ontdek hoe doTERRA etherische olie ook jou kan ondersteunen. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met mij op.

WEBSHOP:

http://www.mydoterra.com/divinetouchyogastudio