massage

Ontspanning en energie 1 uur :

Deze massage is vooral om te zakken van het hoof in het lichaam, is vertragend en ontspannend.

Hierbij gebruik ik technieken die invloed hebben op de energiekanalen/ nadi`s, maar ook gebruik ik klankschalen, het zal ervaren worden als vertragend en zacht. Veelal word er verwarmde olie gebruikt. Echt een liefdevol gebaar naar jezelf om deze massage te boeken.

Anti Stress 1,5 uur :

Voetenbad met ontspannende kruidenthee gevolgd door een voetmassage

Massage van het hele lichaam met warme olie met aangepast mix van essentiele olien

Gemberpakking op de bijnieren en de buik

stemvorken

optioneel bij te boeken: RELAX YOUR BUSY MIND

Een sessie van 30 minuten met licht en audio therapie:

Het resultaat is een verbetering in de samenwerking van de hersenfrequenties. De hersenen gaan efficiënter en veerkrachtiger  functioneren.  Men ervaart een open en positieve mindsetting en een afname van energie vragende processen. Obstakels worden beter beheersbaar en problemen zijn beter op te lossen. Men ervaart meer stabiliteit en veerkracht zowel fysiek, mentaal als op energetisch niveau. Mensen die op (hoog) niveau moeten presteren of onder (hoge) mentale druk staan gaan meer innerlijke rust en overview ervaren en zullen daardoor minder (faal)angstig zijn.

MASSAGE BIJ FEMINITY : 

Het is nu ook mgelijk om op donderdag middag en avnd voor mijn yogales in centrum Feminity te boeken via treatwell. Of als je mij kent via mij dan zet ik jouw afspraak erin.

https://widget.treatwell.nl/salon/368111/menu/