yogaweekenden

yoga weekend LUNTEREN voorjaars reiniging 26, 27 en 28 oktober 2018

De perfecte tijd voor een reinigingsweekend. Verwen jezelf en laad jezelf op met nieuwe energie!

 

In het laatste weekend van oktober organiseren we een reinigingsweekend in centrum Wijland in Lunteren. We gaan mild reinigen met voeding en speciale ochtenddrankjes, ondersteund door speciale yoga oefeningen die reinigend werken op lichaam en geest.

Vanaf vrijdagavond tot en met zondagochtend eet je heerlijke gebalanceerde biologische maaltijden zonder zout. Dit helpt je lichaam om te reinigen. Yoga stimuleert de detox. Je krijgt een gevarieerd programma aangeboden waarin de prachtige omgeving uitnodigt tot ochtendwandelingen en we ook ontspannen met dans en o.a een reinigend gembercompres.

 

Esther(http://www.kundaliniyogabyesther.nl) is een ervaren kundalini yogadocent en heeft verschillende weekendtrainingen georganiseerd, Anneke (https://www.anwildeman.nl/) heeft veel kennis van voeding en kookt al jaren voor de jaarlijkse zoutloze halfvasten training in Laren (Gld) (www.okidoyoga.nl)

 

data: vrijdag 26 tm zondag 28 oktober

tijd: start 17:00 uur vrijdag tm zondag 17:00

prijs: € 295,- inclusief overnachting en alle maaltijden

plaats: centrum Wijland Lunteren (http://centrumwijland.nl/index.html)

betaling via:

 

Let op! Maximale aantal deelnemers is slechts 7 dus schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plek.

 

 

Extra info volgt na inschrijving

 

-info over Centrum Wijland

-voorbereiding op het weekend

-meenemen

Je deelname is gewaarborgd door het bedrag te storten op rek nr NL63 INGB 0002 4066 20 tnv E. Buitendijk ovv yogaweekend oktober 2018 en je naam.

Hieronder een recentie van 1 van de deelnemers van ons vorige weekend.

Op alle fronten kom je in een warm bad terecht als je een yogaweekend bij Esther boekt. Ik heb me van vrijdagavond tot en met zondag de laatste minuut verzorgd, gesteund en vrij gevoeld. Esther geeft heel fijn en afgestemd de yoga kundalini les. Er wordt goed gekeken en gevoeld hoe iedereen er bij zit. De accomodatie is perfect. Ruimtes om samen te zijn en ruimtes om je terug te trekken. De "catering" werd goed verzorgd en sloot helemaal aan op het geheel. Integer en liefdevol draaide de kok(kin) om ons programma heen.
De afwisseling met o.a. een boswandeling, mantra's zingen en dansen was perfect in balans dit weekend.