Wie is Esther

Mijn naam is Esther.

Na 14 jaar manager geweest te zijn in de cosmetica branche, ben ik in 2010 begonnen, vanuit nieuwsgierigheid, met kundalini yoga. Door de prettige oefeningen voor de hele wervelkolom merkte ik al snel verbetering. Vervolgens merkte ik ook dat er mentaal iets veranderde, dit had eerst betrekking op het evalueren van de lichamelijke vooruitgang die ik boekte, maar al gauw ook op mijn denken en handelen. Ik kon beter de rust bewaren in drukke situaties, gemakkelijker relativeren en door de stroom van de ademhaling mijn concentratie hervinden. Naast de fysieke oefeningen werd het voor mij steeds belangrijker om gerichte aandacht te geven aan de mantra's en meditaties. Vervolgens de opleiding gedaan en gaan lesgeven wat ik nog steeds met veel plezier doe.

Een volgende stap was om werk te zoeken naast mijn yogalessen wat beter aansluit bij mijn energie. Zo ben ik mijn eigen praktijk begonnen en deze is nog steeds in ontwikkeling omdat ik iedere keer weer in aanraking kom met andere vormen van massage en technieken om het welzijn te vergroten.

Het liefst werk ik met groepen en groepsprocessen het stemt mij nederig en dankbaar als ik hier deel van mag uitmaken.

Mijn visie is de harmonie en zelfliefde in mijzelf en de wereld om mij heen te vergroten en(samen) te groeien in bewustzijn

 

Gevolgde opleidingen:

Cherdi Kala:  kundalini yoga leraren opleiding

Ananad Rudra: Tantra krya yoga leraren opleiding

Partner yoga leraren opleiding

Maha kundalini tantra leraren opleiding

Ademcoach opleiding Anette Weers